Tillbaka till förstasidan Välkommen till Rehabmodul AB

Tillbaka till katalogen

 

MagicCursor 2000

För brukare som kan peka med en datormus eller en musersättare som t ex Tracker Pro, men som inte kan eller har svårt att klicka med musknapparna, erbjuder programmet MagicCursor 2000 en lösning. Programmet utför automatiskt önskad typ av musklick (vänsterklick, högerklick mm) efter en viss inställbar tid när brukaren pekar på något med muspilen.

MagicCursor 2000 verktygspalett• Flytande verktygspalett: Från verktygspaletten kan brukaren enkelt välja önskad typ av musklick (eller pausa automatiskt musklick tillfälligt). Verktygspaletten finns i 3 storlekar för att passa olika skärmupplösningar och ergonomiska krav. Verktygspaletten ligger normalt alltid överst ovanpå alla andra fönster för att vara lätt tillgänglig, men detta kan stängas av om så önskas. Det är också möjligt att minimera verktygspaletten till aktivitetsfältet för att spara skärmutrymme.

• Meny i aktivitetsfältet: Om verktygspaletten är minimerad till aktivitetsfältet visas en MagicCursor symbol i verktygsfältet. Genom att peka på den visas en meny där det går att välja en annan funktion.

• Flera användarlägen: MagicCursor har flera användarlägen för att passa olika typer av användare. För avancerade användare finns “gester”, som gör det möjligt att välja musfunktion genom att röra på musen.

• Scrollfunktion: Ger tillgång till IntelliPoint’s mittenknapp scroll-funktion, vilket gör det möjligt att bläddra i flersidiga dokument med bara ett klick.

• Omvänd muspil: I Windows, om muspilen flyttas till högra eller nedre sidan av skärmen syns inte pilen längre. Denna funktion gör att pilen alltid syns.

• Systemkrav (v2.2 eller äldre): PC med Windows 98/ME/NT4/2000/XP

• Systemkrav (v2.3 eller senare): PC med Windows 2000/XP/Vista/7
 

Mer information (PDF)

Produktblad (130K) Snabbguide (82K)

 

Priser - Klicka på artikelnumret för att komma till prislistan!

Artnr Beskrivning
6472 MagicCursor 2000, program för automatiskt musklick (dwell)Pris: 1 950:-


© Rehabmodul AB.